2021-08-02
耐唔耐就想任食放肆下,既想食鸡煲又想食海鲜,但又想食埋火锅配料,呢间老三火锅鸡煲海鲜放题就啱哂我心意,选择多仲好好味😋。餐厅近门口位置便是自助区,有各种调味料,仲有酸青瓜同白萝卜开开个胃先。旁边雪柜任取汽水、果汁,仲有自家制的罗汉果菊花茶添。先上麻辣鸡煲🥳,可自选辣道,我选了少辣,鸡滑滑的够味又惹味。再来自选汤底再打边炉,我选了养颜的花胶鸡汤底,店员说加了材料便先尝一碗汤,真系好浓郁又清甜。海鲜拼盘有还在郁动的新鲜鲍鱼、鲜甜大虾、花甲、蚬、带子都好新鲜大只好味😋。生㓥龙趸拼鳝片,龙趸很滑口又冇骨,牛肉薄片又嫩, 轻轻焯一焯己食得,虾丸同招牌饺子都好足料。火锅食物种类选择都很多,牛、猪、鸡、蔬菜、丸同面类都有得叫,连生㓥龙趸片都可以番叫,真系食饱饮饱😘。最后甜品有雪糕,今次食了海盐雪糕🍦,假日大满足。店员招呼很贴心,会周不时看看炉火同换碟,番叫的食物上菜效率都快。仲要系冇限时任食,啱晒大胃王啊!
最后甜品有雪糕,今次食了海盐雪糕🍦,假日大满足。