2024-11-18 0 浏览
「打边炉好定烧肉好?」 选择困难的我2样都想食。。。食紧烧肉又会心思思想打边炉😂Ok ! 铜锣湾熊本烧肉一个价钱可以食尽晒火锅同埋烧肉放题!唔洗拣餐死了😮‍💨今次拣咗C餐120分钟「上选烧肉火锅放题」,加$38 升级刺身任食有10款选择!*三文鱼、吞拿鱼、北寄贝、带子、八爪鱼、玻璃虎虾、希灵鱼、荣螺、真鲷,马刀贝鱼*C餐必食必点呢几款烧肉!*澳洲和牛封门柳、澳洲和牛肩胛、澳洲和牛板腱,京都牛肋条、秘制酱牛五花*火锅汤底拣咗鸳鸯〈日本柚子鸡汤+博多牛肠汤〉 柚子鸡汤超特别好少接触呢一只味,好似柚子蜜酸酸甜甜好开胃🤤 牛肠汤入边满满牛肠钟意食内脏嘅必试!仲有好多熟食小食,叫咗个炸香蕉入边好似香蕉糕嘅质地,烟靭🤤 仲有烧烤必食嘅棉花糖😂😂 见到隔篱枱都食咗好多粒😂😂