男朋友最近出左bonus所以就同小妹去左我地之前都几中意食嘅台式养生边炉! 由于7点前卖单有半价优惠所以我地就book左5点钟食!😋🤣自家制冲绳黑糖乌梅汁乌梅汁酸酸甜甜几开胃, 一大jar仲可以饮到10杯左右😋宁神养生锅拼麻辣锅(少辣🌶)🍲麻辣锅几够辣, 入面仲有嫩滑鸭血, 宁神锅主要系用左好多唔同嘅药材同鱼🐟煲成嘅滋补汤底, 汤底好浓郁仲可以饮得😊 E到嘅火锅基本上唔洗沾酱, 因为食材新鲜, 汤底味浓, 所以渌一渌已经好够味!😋追加鸭血(免费)鸭血味道浓郁, 质感软嫩细致, 口感滑溜😊莴荀清爽脆口农场野菌🍄味道正常, 不过不失日本牡蛎蚝味浓郁, 鲜甜味美, 推介!👍🏻活九孔活九孔肉质厚实而且非常爽脆, 口感弹牙有嚼劲!蛏子皇蛏子皇肉嫩而肥, 色白味鲜, 非常爽甜!极上雪花肥牛🐂牛肉味道浓郁, 雪花均匀, 肥瘦适中, 口感鲜嫩老油条热辣辣嘅鲜炸老油条味道唔错, 而且炸得好脆, 可以自行选择渌又得唔渌就咁食都得, 不过比起以往, 明显退步左!盐酥蚵仔份量几多, 蚵仔味道浓郁, 酥脆可口!总结:食物质素高, 食材新鲜, 环境舒服, 店员服务态度良好! 😊👍🏻

自家制冲绳黑糖乌梅汁
乌梅汁酸酸甜甜几开胃, 一大jar仲可以饮到10杯左右😋

宁神养生锅拼麻辣锅(少辣🌶)🍲

追加鸭血(免费)
鸭血味道浓郁, 质感软嫩细致, 口感滑溜😊

莴荀
清爽脆口

农场野菌🍄
味道正常, 不过不失

日本牡蛎
蚝味浓郁, 鲜甜味美, 推介!👍🏻

活九孔
活九孔肉质厚实而且非常爽脆, 口感弹牙有嚼劲!

蛏子皇
蛏子皇肉嫩而肥, 色白味鲜, 非常爽甜!

极上雪花肥牛🐂
牛肉味道浓郁, 雪花均匀, 肥瘦适中, 口感鲜嫩

老油条

盐酥蚵仔
份量几多, 蚵仔味道浓郁, 酥脆可口!
2019-11-10
  • 蛏子皇