2019-03-09 83 浏览
妈咪1月份生日🎂,佢又钟意打边炉,我查下有咩选择,揾到呢间火锅店,大家又未试过,一于泥试下,而且仲有时段优惠8点半前离座有7折。今晚妈咪早先到步,我同老公迟半小时到,楼下条人龙真系好长,要俾d耐性好快就入lift 。我地简左麻辣同美人锅。(麻辣同酸菜白肉锅不能同时做鸳鸯锅,所以我哋拣咗麻辣同美人锅)麻辣有包鸭血,美人锅有成只乌鸡同桃胶!好养颜真系要饮多几啖汤!打边炉唔叫野饮点得,我见到枱面有宣传牌写like fb,送咸柠七,于是帮妈咪同老公like完fb同服务员讲换领饮品就有啦。火锅材料 - 叫左细既手切牛肉、黑牛柏叶;饺类、丸类都可以叫半份(叫左芝士牛丸,老公食到有芝士,我同妈咪食唔到有芝士;黑松露虾丸没特别)妈咪仲有order 海鲜拼盘,我没有影相。食完,打埋折都要九百几蚊!都偏贵
8点半前离座有7折。

我地简左麻辣同美人锅。
真系要饮多几啖汤!

食完,打埋折都要九百几蚊!都偏贵
庆祝纪念
生日