今次一行四人去咗呢间港式火锅店打边炉🍲有好多款高质火锅配料可以叫,有本地手切牛肉🐮、时价海鲜等等,仲有有得叫新鲜刺身😚!.新华记刺身除咗平时常见嘅三文鱼、油甘鱼、带子、海胆、生蚝之外,仲有象拔蚌刺身、日本空运黑池鱼、海鲷鱼刺身、活红甘鱼刺身、阿拉斯加蟹、花竹虾刺身等等,选择好多😍今次我哋叫咗份象拔蚌刺身($988)😍象拔蚌刺身肉质爽脆鲜美,真系好正😚.汤底有十多款选择,我哋叫咗蕃茄薯仔猪骨汤锅($88),入面好多蕃茄同埋猪手,系足料嘅汤底。牛肉我哋叫咗本地手切肥牛,朋友都大赞呢个牛肉好食,推荐!我哋亦都叫咗野生竹笙、脆骨腩、云吞同埋四宝丸,云吞入面满满虾同猪肉,唔错。野生竹笙好大棵,吸咗汤底之后好食,值得叫👍🏻我哋都叫咗个餐前小食姜葱捞鱼皮,鱼皮爽又脆,钟意食捞鱼皮嘅人要一试~.呢到仲有独立房间,book位嘅时候可以问吓餐厅~
今次一行四人去咗呢间港式火锅店打边炉🍲

牛肉我哋叫咗本地手切肥牛,朋友都大赞呢个牛肉好食,推荐!

野生竹笙好大棵,吸咗汤底之后好食,值得叫👍🏻

呢到仲有独立房间,book位嘅时候可以问吓餐厅~