2008-11-09
朋友饭局 ~ 今次选择楼上楼 ( 一提起楼上楼 ~ 一定要食佢地o既甜品 )今次叫个麻辣 & 普通既汤底 仲叫o左 2 大碟牛 ( 唔记得o左 d 牛系澳洲o黎定系咩国家o黎 ) 我地挂住倾计 都唔记得左渌o左 d 牛 ~ 拎上o黎食既时候 仲系软身 ~ 唔"un" !!! 好味 ~~ 鳝片 带子 生蚝 鱼皮 芋条 午餐肉 菇类 等等 ~~ 当然唔少得一路打边炉 一路饮啤啤啦 食到咁上下, 朋友就问 d 职员系咪有得送甜品 ( 因为朋友之前同老细 ,同埋d客都o黎过食饭 ~ 都算半个熟客仔 ) 结果送左 3 个心太软俾我地 ~ wooooo ....!!!!! ( 仲要系即叫即整 ~ 开心到晕 ) 心太软伴埋呢个绿茶味既雪榚 ~ 真系好好味 !!! d 朱古力浆又系溶出o黎 唔知下次可唔可以为o左 d 甜品而o黎呢 ??!!
唔知下次可唔可以为o左 d 甜品而o黎呢 ??!!