2009-09-13 8 浏览
星期三八月十九日去尚宾楼打边炉真系打到把几两把火,之前去过D服务都算OK但今次真系完全唔得,食物OK…但服务态度完全系九流,D伙计同经理个面口仲黑个你。当曰我地有八个佃大人两个小童(五岁and十一个月),我一去到位都未坐定𠮶个黑面神伙计已经一轮咀叫个小童去度高,佢话间酒楼系计高度唔计岁数,后来我发现张椅有好多蚁未叫个伙计黎睇下,点知我足足叫咗五分钟都冇人理(完全时运高见到都扮见唔到转头走),最后系要我行出去叫佢地,点知佢仲好差寸咁话“咁有咩帮到你"跟住去到我个位到佢睇都唔睇就问我系未张纸有蚁?然后就好唔愿意咁攞过张纸and碗比我。后来我地发现佢写我吔有十个大人,咁未找佢问清楚,点知唔问由之可问起把几火,佢仲好寸咁问我哋带咗个小童去庋高未?佢要计大人钱,咁我地未问佢就算系我地都系九个人可来有十个?点知佢个答案令你忍唔住要zxy佢,“佢话个手抱BB都要计”你话系未过份跟住佢仲好臭寸咁话系公司规举叫我地唔好问佢,你话D咁态度系未要ZXY佢,咁我都好唔客气咁叫佢收声同叫佢经理黎见我,点知个经理都系一样态度劲差,我问个经理个小童系未要度高?个经理话系,不过应该唔过公司条线所以系计小童价钱,我又再
星期三八月十九日去尚宾楼打边炉真系打到把几两把火
,咁我都好唔客气咁叫佢收声同叫佢经理黎见我,点知个经理都系一样态度劲差,我问个经理个小童系未要度高?个经理话系,不过应该唔过公司条线所以系计小童价钱,我又再问咁个手抱BB计唔计?经理话当然唔计(佢仲问我系未讲笑)咁我就话咁点解你个同事话系公司规举?点知佢仲恶过我话唔知我同个伙计之间讲过D唛嘢,话仲知就唔计仲叫我地人齐就叫佢黎数人数(因当时有人行开咗),各位你话火唔火?食到半场有个黑面神女部长过黎数人数,佢话已经叫前台改咗八大一细人数,但到最后张单都系计咗我十个大人,为有揾佢再理论佢个面口仲黑过镬底同好寸咁话如果同信用卡找数就比张卡佢先等佢改单后再好顺便碌卡,我地当然say no la,跟住佢个面仲黑过之前咁话"咁除便你".
各位你话咁服务态度系未完全唔得,虽然系屋邨酒楼但最基本服务态度都冇上到经理下至伙计都一样,这间酒楼冇下次帮衬入咗黑名单,差差差差差!
2009-08-19
$100 (其他)