餐厅: 嘉興餐廳
资讯:

一向有叫开外卖, 都帮衬左好多年, 本来一直无咩问题, 但自从今日之后唔会再帮衬最近我胃唔舒服, 完全唔食得辣嘢. 一食辣嘢会严重胃痛几日. 今晚叫左个雪菜肉丝炆米粉, 怕佢落辣椒, 所以落order已经专登讲话一定要走辣点知食嘅时候发现辣嘅, 然后发现有红辣椒. 打去同老板娘讲. 老板娘话佢未食过唔知系辣. 我话你唔知唔紧要, 我落单时都已经讲左走辣, 单都有写, 老板娘话系水吧整唔系厨房整, 我话无关系, 我唔明点解炆米粉要落辣,佢唔理我然后cut我线。我再打去老板娘唔听,但揾另一个电话打去佢又即听㖞,但变左一个男人听电话 (应该系老细)。我好嬲咁话其实食物敏感可大可小,老细就闹我有咩咁大件事。我话食物敏感系可以死人,然后老细就叫我去死。其实搞错左同个客say sorry就得, 而唔系推卸责任仲要叫个客去死, 真系以后唔洗帮衬

2023-01-15
外卖自取