2017-09-24
忙左成个星期😥 终于有少少时间写野上星期五,放工同同事去影艺睇9点场。睇戏前,紧系医肚先 🍴今次同事拣左3间叫我拣,但我系有选择困难症,所以最后都系叫番佢拣 😆我地叫左个好特别又健康嘅牛油果虾肉紫苏酱意粉~牛油果同虾就食得多,而且周围都食到。紫苏叶都听过,但未食过;估吾到成个配撘系咁巧味😋😋😋 意粉爽口又滑,下次一定再encore 😄小食拼盘抵食:有肠仔(好似系德国肠)吾会好腻虾天妇罗~炸粉份量吾多吾少啱啱好,炸嘅时间掌握得好,食落吾会好重油感薯条~最无期望,谂住同M记个啲差吾多。竟然都有水准㖞 👍 摊凉左都仲系脆口又吾会油淋淋 👍另外,仲有烟三文鱼同炸鸡~正常冻豆腐配海带加芝麻酱健康又好味 最后,要赞下带位个姐姐先。我地叫嘅意粉本来系跟一个汤加饮品,问其中一个侍应想叫佢帮我地个饮品吾要转埋汤得吾得。但佢似乎吾明又误会我地个意思。我地转问带位个姐姐,佢一听就明我地意思,然后即刻帮我地转添呀!👍👍👍
上星期五,放工同同事去影艺睇9点场。
睇戏前,紧系医肚先 🍴
我地叫左个好特别又健康嘅牛油果虾肉紫苏酱意粉~
小食拼盘抵食:
有肠仔(好似系德国肠)吾会好腻
另外,仲有烟三文鱼同炸鸡~正常
冻豆腐配海带加芝麻酱健康又好味
最后,要赞下带位个姐姐先。