2021-02-05
系一个风和日丽嘅下午,同三五知己一齐行下大尾笃,偶然下发现呢一间唔起眼,但系超令我回味嘅餐厅😍😍🌞环境(4.5 / 5)佢间铺头系用我最爱嘅天空蓝为主色调,配合埋好天气,完全系文青打卡嘅好地点!求其系度墙到影相都有好好效果😁 重点系一定要坐室外,会有一种好似去咗外国咁嘅幻觉❤️🤭🙆🏻♂️服务(3 / 5 )由于系下午非繁忙时间,得一个人serve, 但尚算有礼貌,最后都有同我地吹两句水👍🏻💯 食物(5 / 5)食物质素真系100分!我地叫咗5样食物,最令我深刻系薯条同意大利饭😍😍薯条香口,加埋芝士酱都唔会觉得好漏👏🏼👏🏼 而意大利饭系一样我好少食嘅嘢,因为我成日都觉得咪又系汁捞饭💁🏻♂️ 但呢间嘅意大利饭打破我旧有嘅认知,佢好出色地将整个饭嘅口感升华,令我唔觉得有任何「痴立立」「一pet pet」嘅感觉👏🏼
🌞环境(4.5 / 5)
🙆🏻♂️服务(3 / 5 )
💯 食物(5 / 5)