2022-08-03 621 浏览
下午茶嚟光荣冰室真系好抵食,佢嘅巨型猪扒包配搭沙律或者薯角,虽然薯角系比较少。薯角嘅味道就真系普普通通,可能因为唔系好够热,同埋都唔算好脆嘅关系,但系个猪扒包呢,即系真系好好食,猪扒炸得好热辣辣,同埋好松脆,再配合埋酱汁,佢个猪扒系好Juicy ,所以食嘅时候要小心因为会漏好多汁。而个大热狗,都唔错㗎,个包烘看得脆既,仲有热狗嘅酱汁,条肠呢就唔系普通出边嘅厨师肠,系有少少脆皮嘅,所以系外脆内脆再内软。两个下午茶餐加埋都系大概$90左右,都算系好抵食㗎。(喺铜锣湾区嚟讲)不过员工方面,服务真系有啲似澳洲牛奶公司,因为叫员工落单嘅时候,佢系喺好远距离叫我讲啦,呢方面就真系减咗少少分

猪扒包
热狗配薯角