2015-05-16 2294 浏览
其实都两个星期前食, 而家先得闲打一个唔想开工ge星期四, 突然想约朋友食晚饭, 朋友介绍呢间一我咁岩又想试, 为左咁由七点半等到八点半, 企系条好迫ge后楼梯, 感觉唔良好而且安排有d混乱, 我地留完名个staff唔比张飞仔我地就走左, 想等佢番转头拎番佢又忙到唔番黎, 有第二个staff黎同佢讲左阵先信咁...我知你地太多客好忙, 但有d基本野唔可以错, 因为你要明白我地等左咁耐因为你地ge错又唔知你地认唔认账搞到我冇饭食系好无辜架!坐低要叫再等好耐先比餐牌餐具打开睇下先, 好吸引好多野都想试, 佢同一般韩式餐一样, 唔会话好多好多款比你拣, 但样样都好岩食. 其他想叫个锅, 但我地两个人叫左个胃就冇位试其实野, 所以枱枱都有叫我地就冇啦紫菜反卷, 饭同料比例ok, 但始终都系hungry korean最好味辣酱饺子, 好甜, 而且唔吸引, 馅系菜+粉丝, 个皮唔脆唔淋咁, 感觉似本身脆但湿左 忌廉海鲜泡菜意粉, 冇谂过忌廉泡菜可以咁夹, 一种从来未试过ge味道, 好吸引, 仲好饱肚, 个蛋都煎得岩岩好, 海鲜料都好多, 必食韩式辣酱拌面, 呢个有d辣, 又系偏甜, 但本身面同菜系
其实都两个星期前食, 而家先得闲打
坐低要叫再等好耐先比餐牌餐具
紫菜反卷
辣酱饺子
忌廉海鲜泡菜意粉
韩式辣酱拌面

韩式辣酱拌面, 呢个有d辣, 又系偏甜, 但本身面同菜系冇咩味, 捞出黎又岩岩好㖞, 面都好弹牙
题外话/补充资料: 真系太多人啦, 好迫, 搞到服务态度麻麻, 变相扣分
  • 忌廉海鲜泡菜意粉