2023-09-03 25 浏览
天后新开左呢间日本餐厅!今日去开天后,就同朋友嚟呢度试吓,好惊喜呀!性价比超高!🧡黄金猪扒丼 hkd88佢哋嘅定食都送面豉汤同埋前菜,佢哋嘅饭系根据福冈小店去做嘅,系充满胆汁嘅鸡蛋啊! 即使加去个饭度,啲饭都一样咁弹牙!呢个饭系限量㗎 !因为佢哋个猪扒系用秘制嘅方法去炸嘅,除咗唔会好油之外,仲系好有猪味!系镇店之宝啊!卖晒就冇㗎啦!🧡烧原条日本花鱼定食 hkd128超惊喜!因为系好大条鱼呀!佢比鲭鱼好系,佢啲骨好容易处理,肉质鲜甜,我自己都好钟意食鱼,所以就好钟意呢一款☺️☺️❤️辣梅酒 hkd68系店主推介㗎 !呢只梅酒好容易入口,甜度又啱啱好,饮完之后少少辣味,真系好有口感!个人好推介!其实前菜都好好食,因为有好多海蜇!另外呢度又冇+1 ,去开天后真系要试吓呢间正宗日本菜!

🧡黄金猪扒丼 hkd88

🧡烧原条日本花鱼定食 hkd128