2022-01-10
🥺抓紧没有晚市堂食的尾巴今晚系最后一日有晚市堂市,所以都好多人出街食饭。🌟明太子忌廉天使面($𝟭𝟭𝟮)由于本人系明太子控,一见到就即刻点左。个汁好浓味,仲食到一粒粒分明嘅蟹子,真心好食。🌟孖宝𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮($𝟭𝟮𝟴)佢有样嘢好就系可以双并,俾一啲贪心想食两只口味嘅人士选择🍕我拣咗好惹味避风塘鱿鱼同命运𝘱𝘪𝘻𝘻𝘢。两个口味骤眼睇好似一样,但其实命运𝘱𝘪𝘻𝘻𝘢系佢𝘳𝘢𝘯𝘥𝘰𝘮 俾的意思,今次佢俾咗鱿鱼🦑蟹柳同虾🍤。佢个𝘗𝘪𝘻𝘻𝘢系簿𠮶种,都几脆,仲好多芝士系底,食完都劲饱。🌟鸡翼好多重奏 ($𝟳𝟴) 鸡翼好多重奏本身有4种口味,有麻辣,柚子,水牛城同玫瑰,而因为只可以拣3种,我地就拣咗麻辣、玫瑰、水牛城!最特别系玫瑰味,因为出面市面有比较少呢个口味,食落有阵淡淡的花香。🌟秘密花园水果茶 ($𝟲𝟴)一黎到见到劲大杯,入面有好切咗粒既水果,有士多啤利,有蓝莓,仲有奇异果同火龙果,水果茶甜度适中唔会太甜,唔会饮到啲假既水果糖浆味,大大杯又够两个人饮。📍𝐋𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐕𝐞𝐠𝐚𝐬铜锣湾耀华街3号百乐中心25楼
🥺抓紧没有晚市堂食的尾巴
今晚系最后一日有晚市堂市,所以都好多人出街食饭。
🌟明太子忌廉天使面($𝟭𝟭𝟮)
🌟孖宝𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮($𝟭𝟮𝟴)
🌟鸡翼好多重奏 ($𝟳𝟴)
🌟秘密花园水果茶 ($𝟲𝟴)
📍𝐋𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐕𝐞𝐠𝐚𝐬
铜锣湾耀华街3号百乐中心25楼