2020-01-10
致:贵公司 虽然呢一封系投诉书, 不过首先要赞扬负责收银,相信系职位比较高嘅短头发女职员, 无论处理问题手法及态度都系水准之上 事原刚刚在欣田村鱼乐用餐(2020年1月10日,早上07:45左右,入门口第二张二人卡位)叫左两份扒类早餐,早餐落枱后,发现跟餐多士同平时大有分别(贵店跟餐多士, 系吸引我黎嚟消费嘅主要原因), 件多士系淋啦、索晒油啦, 只系将佢热过,而唔系烘出嚟, 原全无脆同香嘅感觉, 我举手示意,有个讲嘢唔正嘅女职员埋嚟,系全场讲嘢最唔正𠮶个女职员! 我:件多士有问题Wo,(仲用只手笃比佢睇)女职员:件多士有咪问题?( 我相信佢真系唔知有咩问题,对产品认识度都好 低)我:淋同索晒油,好似无烘过咁wo女职员:我哋啲多士系咁㗎㖞听到佢咁讲,我当堂打个突, 可能我哋嘅对话都比较大声, 短头发嘅女职员发觉有问题,跟住过嚟跟进大致上就系咁, 希望贵公司能跟进员工对产品认识及工作态度 ,以及出品水准不稳定Thanks
致:贵公司
我:件多士有问题Wo,(仲用只手笃比佢睇)
我:淋同索晒油,好似无烘过咁wo
女职员:我哋啲多士系咁㗎㖞
Thanks