2021-04-07
如果同一大班人搞party或者去野餐,黎米子寿司买外卖食就最好不过,因为佢啲寿司嘅质素几好。寿司刺身平均人头消费大约$50左右,以件数来计由$3一件开始,平均数大约$5一件左右。今次公司开party叫左大量寿司刺身,三文鱼比较出色肥美得来又有鱼味👍海胆唔错甜而冇怪味唔苦👍,花之恋好食唔会散(修修),带子大件够厚身口感好好,吞拿鱼一般但系就唔会太干身,最重要系手握寿司同机器压寿司真系无得比,真系估唔到几蚊件寿司都会有意外惊喜,比市面上一般嘅机器制寿司完全唔同,呢个嘅寿司饭系手握嘅,口感完全唔同一般超级市场或者元气、争先果啲寿司饭😪呢度价钱亦相当便宜,好多款亦都系平均$3至$5一件,平时出面店舖都系手握寿司质素一般消费比呢度贵几倍🙈真心推介大家试吓👍温馨提示:好似我呢次叫咗咁多寿司要等成20分钟,但系店舖员工叫我下次可以用佢哋QR code预先提早落单以免等候时间总括嚟讲,抵食得嚟,真系有惊喜!
真心推介大家试吓👍
总括嚟讲,抵食得嚟,真系有惊喜!