2018-10-16
本舖系传统既大排档, 不过我哋被安排坐对面既舖头内, 所以是光洁舒适的! 👭 2人迟到, 早到嘅👭 坐左40分钟呆等! 好彩寻晚唔爆场, d 姐姐无闹爆我哋, 又唔催我哋落 order, 唔驶食住等😁 始终一齐起筷开心 d 嘅! (利申: 人多我哋系会食住等的 🙋) ♥ 最后埋单4碟𩠌, 4罐可乐, 2碗白饭, 4个人食💰$33x....抵到一个点! 😋 一人点一味𩠌! 我点豉椒炒蚬 $72蚬好肥, 新鲜, 肥嘟嘟滑溜溜, 大排档够获气就一定啦, 超大碟, 赞👍沙嗲牛肉粉丝煲 $68舍弃一般肥牛转牛肉, 蠢左 🙍 牛肉有 d 筋, 咬唔到! 不过为左呢味𩠌我哋每人食左小半碗饭 😂😂椒丝腐乳通菜 $唔记得 😛我怀疑足有2斤菜😳 劲大碟, 用好多腐乳, 姜丝, 辣椒丝, 惹味啊黄金鲜鱿 $唔记得 😛 因为 menu 无味道非常好, 粉浆唔厚, 食到最后都仲脆身! 好多咸蛋黄, 每块鲜鱿都包到满满, 唔会一碟都系油 & 金沙! 上碟唔油, 好干身! 唯一系鲜鱿唔够厚身!
一人点一味𩠌! 我点豉椒炒蚬 $72
沙嗲牛肉粉丝煲 $68