2020-05-21
🥢旺角朗豪坊旁隐世抵食镬气炒粉面🥢而家想出街食个饭炒粉面,大多数都要超过50蚊加埋饮品就真心贵,如果喺旺角是但hea 食lunch 的话,通常都会去呢个位于朗豪坊,通过天桥就能到达,这个穷L 饭堂揾食,贪佢又平又好食🥢呢到好似美食广场,有好好食的隐世自家烧味档,炒粉面,海南鸡饭黄店,车仔面,茶记野食,仲有澳门茶餐厅,重点是有好冻的冷气价钱全部都好实惠🥢呢间主要食原盎蒸饭的小店,仲有即叫即炒粉面,真系够晒镬气🥢排骨炒面$32 冻奶茶+$2呢到的排骨炒面绝对是好食,因为够晒镬气,上台时热辣辣香气十足,面身很爽脆而不油腻,茨汁味道鲜,绝对不比酒楼输蚀🥢干炒牛河$32 冻柠茶+$2干炒牛河就感觉正常,炒得较湿润,因为够色水味道都算几好,牛肉就有少少咸🥢整体来讲真心抵食,$32 包热饮仲要即叫即炒热辣辣,但卫生程度就确实真系好一般,如果是但平平的食系一个非常好的选择金莱原盅蒸饭
(朗豪坊天桥直达)
地址: 旺角上海街557号旺角综合大楼(旺角熟食中心2楼)
🥢呢间主要食原盎蒸饭的小店,仲有即叫即炒粉面,真系够晒镬气
🥢排骨炒面$32 冻奶茶+$2
🥢干炒牛河$32 冻柠茶+$2
金莱原盅蒸饭 (朗豪坊天桥直达)
地址: 旺角上海街557号旺角综合大楼(旺角熟食中心2楼)