2022-03-09
成日系元朗蒲头的我竟然要朋友介绍先知道有间咁嘅饺子放题。。。。😳😳咁趁放假就专程嚟试一试佢啦!先唔讲佢好唔好食, $58蚊饺子任食本身都已经系劲抵,由其是对于我地呢D大食人士一坐低首先俾咗碗汤我饮,系猪骨莲藕栗米汤,好足料跟住落单叫饺子,老板问我有冇咩唔食,我话每样都嚟D试下啦~好快就俾咗2大碟我,每碟有15~20只左右佢主要有4款,栗米猪肉饺﹑白菜猪肉饺﹑黑毛猪韭菜饺同茴香猪肉饺而且4款饺子仲可以拣煎或煮整体嚟讲4款都算皮薄多肉多汁一路食老板就已经问定我洗唔洗再添,要唔要试下佢地D面,都唔洗加钱不过面我就觉得一般,而且好顶胃,可以留返个胃食更多饺子我最后都差唔多食咗成80只,老板仲送咗一细碟腌萝卜嚟俾我消化下,仲问我够唔够饱😂下次再过嚟食呀咁老实讲我真系几满意呢间,未至于D人批评到佢好差咁,个价钱就摆晒系到,任食到饺子+锅贴+面+普通茶+汤+腌萝卜+老板热情好客嘅态度仲想奢求乜野米芝连级数呢??点都好过你系超市买急冻饺仲要又煮又洗啰
一坐低首先俾咗碗汤我饮,系猪骨莲藕栗米汤,好足料
跟住落单叫饺子,老板问我有冇咩唔食,我话每样都嚟D试下啦~
好快就俾咗2大碟我,每碟有15~20只左右
而且4款饺子仲可以拣煎或煮
整体嚟讲4款都算皮薄多肉多汁
不过面我就觉得一般,而且好顶胃,可以留返个胃食更多饺子
老实讲我真系几满意呢间,未至于D人批评到佢好差咁,
仲想奢求乜野米芝连级数呢??
点都好过你系超市买急冻饺仲要又煮又洗啰