2016-08-06 2797 浏览
话说之前已知呢度有抵食set lunch, $50左右连沙律吧同任饮,食过番寻味,点知而家礼拜六日变咗brunch buffet, $80就有沙律吧+任饮+热盘,变相更抵食好喇,话明brunch就梗有西式早餐必备嘅牛角包、多士、烟肉、肠仔、蛋、cereal浸奶等等一连串item。。至于主菜呢,竟然有烧春鸡,牛仔骨,白汁龙脷柳等,绝对唔输蚀于更高级嘅酒店,同埋真系啖啖肉,饱到上心口尤其烧春鸡肉质新鲜亦唔嚡口,我食咗两大件仲有个香蒜炒杂菜都唔失礼, 不过茄汁长通粉就酸咗少少后尾饱得滞冇饮到蘑菇汤,食咗creme brulee做甜品,焦糖甜味适中,不过个炖蛋就杰咗些少,但以整体咁多嘢食同呢个价位嚟讲,我都收货架啦同埋呢,题外话,呢度啲櫈冇得挨,坐耐咗有少少攰
尤其烧春鸡肉质新鲜亦唔嚡口,我食咗两大件
仲有个香蒜炒杂菜都唔失礼, 不过茄汁长通粉就酸咗少少

同埋呢,题外话,呢度啲櫈冇得挨,坐耐咗有少少攰