2022-08-29 349 浏览
#chuchuinquarrybay—𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆🌿🍕Mushroom Risotto w/ ScallopsBlack Truffle Spaghetti w/ ScallopsChildren menu: DIY Pizza—碌社交平台睇到间蓝调超光猛既亲子餐厅🤭睇openrice竟然无额外收费😍只要每人叫一个餐就得💫💫带埋啲豆丁黎试试—因为好中意带子🤭所以朋友同我都叫左带子觉得risotto同黑松露意粉阵味都好似🤣个汁应该一样🤭系差在risotto无落黑松露带子煎得够香够嫩😍😍呢个价钱系一间亲子餐厅黎讲唔错㖞🌸🌿♡小朋友就叫左diy pizza set🤭包埋diy cake🧁Diy pizza可以拣4款配料🍕🍕有齐手套🧤小朋友整完会拎去焗蛋糕系无蛋cupcake🍬都系拣4款料味道虽然的确无咩特别🙈但可以比小朋友自己动手整都几特别🐵♡Extra觉得冻咖啡好好饮😍☕️咖啡味超浓 唔系得苦涩味👏🏻👏🏻—游戏区虽然细细地 但都够玩👏🏻👏🏻虽然好忙 但职员好nice👍🏼—💰hkd $580 w/ 10% service charge (2adults2kids💞)📍 Q T
#chuchuinquarrybay

咖啡味超浓 唔系得苦涩味👏🏻👏🏻

游戏区虽然细细地 但都够玩👏🏻👏🏻
虽然好忙 但职员好nice👍🏼

📍 Q Time Cafe
Room 1, 12/F, 1001 King's Road, Quarry Bay

午餐