2023-12-20
🍹🍹🍹 Uni-cone🍹🍹🍹沙田石門真係一個創業好地方😍好開心嚟到呢間由兩位年青人搞嘅一間嘅一間coffee shop~而且呢度仲有佢哋嘅特色雪糕🥰美女店長仲好有禮貌好和藹可親🥰雖然呢間舖頭比較細,但佢哋嘅食物睇得出好用心機,支持小店❤️🍹神秘魔爆石~$41(爆珠青蘋果乳酪,士多啤梨雪芭,味道唔會太甜,仲有乳酪嘅味道👍🏻仲加埋士多啤梨雪芭,讚)🍹黃金燕麥奶~$41(由黃薑粉、蜂蜜、燕麥奶與而制,冬天必飲🥰非常暖胃,而且黃薑粉非常有益👍🏻)🍹凌晨航班~$42(濃縮咖啡、湯力水、檸檬雪葩,味道非常夾😋想飲咖啡而唔鍾意飲奶嘅,你一定要試)🍹熱朱古力~$36(姐姐仲好有心機,拉左個心心比我哋❤️)🍹聖誕雪人盒~$68(真係好靚🥰好有聖誕氣氛,呢個盒除咗有雪糕之外,佢哋仲會有牛角包配襯雪糕,而且仲有啲冰凍嘅水果粒,口感豐富)🍹單球芒果辣朱古力uni -cone ~$41(佢哋全部雪糕都會配襯牛角包,呢個雪糕嘅味道揀咗芒果辣朱古力,雖然我食唔到辣味🤣但呢個芒果雪芭加埋入邊嘅碎朱古力,我非常鍾意,個牛角包入邊仲有朱古力醬🤭😋)
沙田石門真係一個創業好地方😍
🥰美女店長仲好有禮貌好和藹可親🥰
🍹神秘魔爆石~$41
🍹黃金燕麥奶~$41
🍹凌晨航班~$42
🍹熱朱古力~$36
(姐姐仲好有心機,拉左個心心比我哋❤️)
🍹聖誕雪人盒~$68
🍹單球芒果辣朱古力uni -cone ~$41