2021-10-01 612 浏览
朋友只猫猫病咗 要去诊所配药 所以唔小心又去咗荃湾😂因为诊所喺荃湾广场附近 配完药就入咗去行难得地见到只有两个人排队 我哋就加入咗一齐排队之前有几次经过都已经想试 但条龙真系太长 唔知要排到几时 所以次次都放弃 走咗去食第二间今次等左十分钟左右就入得喇🤩排队嘅位置有个大餐牌俾你望住 可以一边排一边谂定食咩 一坐低就可以即刻落单本身想要套餐组合B既龙虾汤 点知已经卖晒...最后我拣左澳洲肉眼200g +$39要套餐组合A 配薯条 汤 饮冻果茶本身唔知咩系冻果茶 但唔想饮汽水 所以先点呢个估唔到又几好饮㖞 原来系用啲茶浸好多唔同种类嘅生果职员话每一次都有机会唔同味架只系等左一阵就有得食喇🤤薯条系岩岩炸起架 好脆好好味不过得一包茄汁唔够比我蘸😂块牛上面有劲多蒜头伴碟 个底又超多粟米唔会剩系食肉咁寡至于主角牛牛 好多汁好嫩 肥瘦适中 无筋200g比想像中大份 食哂成个餐真系包到上心口😋埋单每人百零蚊 食到咁大块牛 真系分分钟平过自己系屋企煎👍🏻👍🏻
朋友只猫猫病咗 要去诊所配药
所以唔小心又去咗荃湾😂
因为诊所喺荃湾广场附近 配完药就入咗去行
难得地见到只有两个人排队 我哋就加入咗一齐排队
今次等左十分钟左右就入得喇🤩
本身想要套餐组合B既龙虾汤 点知已经卖晒...
本身唔知咩系冻果茶 但唔想饮汽水 所以先点呢个
估唔到又几好饮㖞