2018-12-04 84 浏览
蒸海鲜本身系很简单嘅菜式,但原来用蒸气蒸系零舍好味😁位于太子地铁站D出口附近,伦哥私房菜嘅旗下新开咗 伦住蒸 伦哥私房菜,其他已经系信心保证😎我哋一行四人,叫左呢个$238套餐,食物质素很高而且份量很多,全部游水嘅,真系抵过自己买👍👍先来有个炖汤很足料呢猴头菇炖鸡汤再嚟鲍鱼会花胶,鲍鱼又谂又入味花胶弹牙有胶质全部用电子计时包保海鲜唔会蒸过龙😅你知啦,海鲜一过火真系晒鬼左每样蒸海鲜都可以自己拣调味包括蒜蓉粉丝蒸清蒸啊,海盐,面士蒸,XO酱 ,真正做到自己口味自己拣😏海虾鲜甜爽口,开埋边方便方便😝虫草花蒸龙趸啱啱好,龙趸皮超级QQ,仲有黑松露虾饺豆腐非常滑新鲜龙虾每人半只,超大只呢!很厚肉弹牙,食得出系超级新鲜🌈😍奄仔蟹,爆高,非常之鲜甜🤗蒜蓉粉丝蒸蚌仔,虽然不算大只,但味道很好蒜蓉粉丝很入味鱿鱼蒸肠粉大赞,肠粉很滑鱿鱼刚刚好索晒啲味最后就系 十足12寸足料蒸饭,腊肠腩肉排骨榨菜南瓜料莴笋粒花生....一个字正,啱晒冬天!仲有仲有仲有甜品想整黑糖凉粉,任食好好味清清地,食到捧住个肚走每人埋单$250左右,一定要介绍朋友,真心抵食好食😝
蒸海鲜本身系很简单嘅菜式,但原来用蒸气蒸系零舍好味😁

先来有个炖汤很足料呢猴头菇炖鸡汤

再嚟鲍鱼会花胶,鲍鱼又谂又入味花胶弹牙有胶质

海虾鲜甜爽口,开埋边方便方便😝

奄仔蟹,爆高,非常之鲜甜🤗

蒜蓉粉丝蒸蚌仔,虽然不算大只,但味道很好蒜蓉粉丝很入味

鱿鱼蒸肠粉大赞,肠粉很滑鱿鱼刚刚好索晒啲味

2018-12-04