难得同班朋友食饭,首选推荐食放题,以间地方大唔会迫,岩晒同朋友吹水食饭。成日约朋友食饭,又话要食以样个样,意见多多,黎食以间满足晒大家需求。虽然平时都食开放题,但板烧郎野食款式有惊喜!!大多数放题都偏向日式料理,但板烧郎有埋泰国小食,超级加分。最like泰式生虾、泰式野饮必食!当然唔少得烧烤,基本猪鸡牛都有,个人最仲意食牛舌、肥牛、黑豚肉⋯食物质素好,上菜唔会慢。重有黄金豆腐记得点,外脆内软好好食。食左一轮烧烤,又可以健康下食蒸气火锅,蒸既感觉会鲜甜d,汤底正,真系同班fd揽住个肚走,重有好多甜品,但野食款真系多到试唔晒。强推大家要加$88升级,有生蚝、松叶蟹、大元贝、大赤虾⋯唔加真系对唔住自己。件件都大只唔系缩水版,蟹打开盖只只都流晒黄,算多膏有肉,咁既价钱觉得赚左!哈哈 平民价钱高享受,性比价抵!同班FD食得好开心XD  以家好多放题都质素参差不齐,好惊会中伏,我会选择黎多次板烧郎,带朋友一起食多几次,好食价钱又合理。
虽然平时都食开放题,但板烧郎野食款式有惊喜!!

平民价钱高享受,性比价抵!同班FD食得好开心XD
2017-04-21