2021-03-19 1323 浏览
想食餐丰富少少就去咗依间餐厅食啦。叫咗set。不是半自助。有汤。比较稀。味道系有嘅。普通。前菜有三款拣。拣咗薯蓉肉丸。不错。前菜嚟讲份量算大。芒果大虾沙律。虾都爽口主菜拣咗烧春鸡猪肋排。份量超够。鸡唔会太鞋。都有少少肉汁。啖啖肉。猪肋排。骨肉分离唔使疯狂梅啲骨。都好juicy。调味很不错。有啲creamy南瓜蓉。Nice另一碟主菜系开心猪柳。究极厚切。唔会太靱。有一条肥膏痴住。煎到好干身唔肥腻。都系配南瓜蓉。味道还好。仲有几旧甜品。前面两旧可以不提。后面芝士蛋糕很不错。仲附上水果茶一杯。虽然无影但都想赞。味道唔会好假。好似真系有水果浸泡出嚟嘅茶。虽然系set dinner但系都10分丰富虽然甜品汤沙律水果茶都系从半自助餐这边拿出来。但感觉比半自助餐来得便宜。整体不错。
想食餐丰富少少就去咗依间餐厅食啦。

叫咗set。不是半自助。有汤。比较稀。味道系有嘅。普通。

2021-03-13