2023-02-16
呢度午市有一人一锅火锅套餐,价钱由$68起、每个套餐都送小食一小份系鱼皮。▶️海之恋$68有鲍鱼、螺片3片、青口2只、海蚬6只、蟹棒1条、生菜2片拣配豆腐津白汤、面食拣上海阳春面。饮品拣咗免费道地解茶。豆腐津白汤几足料,豆腐够滑,有好多津白。海鲜方面,味道都唔错,鲍鱼都几弹牙、海蚬大只鲜甜。阳春面份量好多,基本上一定够饱!▶️ 尝十三味牛福盘$128A5飞驒和牛、胸ロ𦛨、封门柳、安格斯颈脊、雪花勃仁、匙仁、吊龙、肥拼双层肉、口感牛立方、潮汕牛丸一粒、牛𦟌、牛栢叶、黄牛喉、鲜甜萝卜、招牌黑松露饺一只,肉每样一片。呢个可以试晒唔同肉嘅部位,每样一片。每一款都唔错,牛味香食物质素唔错。拣咗限量龙虾浓汤+$20龙虾浓汤真系相当浓香,而且有龙虾鲜味,值得加。另外我哋加购左一啲配料,有飞驒和牛两片、爽口虾丸、潮州肉饼都几特别。小食加咗个炸虾饼,炸得香脆,入边有弹牙,推介!
▶️海之恋$68
有鲍鱼、螺片3片、青口2只、海蚬6只、蟹棒1条、生菜2片
拣配豆腐津白汤、面食拣上海阳春面。饮品拣咗免费道地解茶。
▶️ 尝十三味牛福盘$128
拣咗限量龙虾浓汤+$20
龙虾浓汤真系相当浓香,而且有龙虾鲜味,值得加。