2021-12-31 213 浏览
大部份香港人都应该🈶️打边炉瘾,无论天气热定冻都会想去打边炉🤣🤣瘾起时去食返个一人一锅任饮任食打边炉🍲就啱晒啦~食物款式够齐全,自己食自己嘅嘢,最紧要系价钱唔贵,抵食呀嘛‼️位于铜锣湾嘅呢间包罗万有火锅价钱都真系几抵食$150一位就可以任食‼️攞埋张宣传单张仲可以当$10用🤩可以选择嘅汤底款式都唔少,而我自己就拣咗养生药膳醉鸡汤,汤开始滚嘅时候就闻到好香浓嘅药膳味,我劲like😍海鲜方面有一人一份生熟虾🦐都大只而且肉质弹牙,都几新鲜;而自取柜出边仲有蚬同埋鱿鱼🦑肉类方面有牛肉片、猪肉片同羊肉片,质素都唔错,而且供自取嘅数量都唔少,唔惊俾人攞晒😆😆当然仲有各种丸类、蔬菜、饺子同埋面类。除咗打边炉食材之外,仲有少量嘅熟食、罐装及自斟饮品,仲有当然唔少得嘅自家制糕点同埋雪糕做饭后甜品😋

养生药膳醉鸡汤

养生药膳醉鸡汤