有日行完山,终点站系坑口,于是就系附近揾嘢食啦😚 竟然比我系TKO Gateway东翼入面个街市揾到哩个正嘢💕因为果日差唔多6点,我就比姐姐把声吸引咗💓 「6点前有9折啊~快啲买埋啦」即刻望一望餐牌有咩好嘢食😎 套餐可以拣饭或者面,跟餐仲有两个生煎包/凉拌/甜品😚真系非常抵食👍🏻不过我今日拣咗散叫😚🍜上海排骨汤面面嘅软硬度适中,排骨味道唔错仲啖啖肉👍🏻🍜豆沙锅饼红豆好香好甜,馅料好足🍜皇牌生煎包可以拣2只/4只/6只,我就拣咗6只😎 食嘅时候真系要小心,因为真系会爆汁🫢 外层微煎香脆,入面嘅肉汁香浓🥰 旧肉仲几大旧添💕 绝对系必试之选💓除咗将军澳之外,上环湾仔同埋北角都有分店㗎!下次想食上海嘢,又想食得经济啲嘅时候不妨试吓呢间啦💕

🍜上海排骨汤面
面嘅软硬度适中,排骨味道唔错仲啖啖肉👍🏻

🍜豆沙锅饼
红豆好香好甜,馅料好足

🍜皇牌生煎包

外卖自取