2024-12-05 305 浏览
平日下午茶🤪,拣咗间夏面馆试吓佢哋嘅嘢食😋!平时下午茶时间都几多人㗎,不过我哋好彩,唔使等位就有位坐😌!排骨担担面 (下午茶) 🍜 $39 (另加一)哗!呢个排骨担担面,卖相真系💯!个排骨大大件,色泽金黄,仲见到啲肉汁喺度闪闪发光🤤!个面嘅份量都几多🤣!首先试吓个排骨先😋,哗!肉质好嫩滑,一啲都唔鞋口!😋😋😋 配埋个面食,一流!👍个面条都煮得啱啱好,弹牙爽口,唔会腍,唔会硬,吸晒啲汤汁,食落去好满足🥰!个汤底虽然唔算特别杰,但系好浓郁架!好香浓,麻麻辣辣🌶️🌶️,够晒惹味!总括嚟讲,呢个排骨担担面真系好好食😋😋😋!$39蚊(另加一) 送豆浆,绝对值回票价!性价比高👍!下次一定会再嚟帮衬!🥳📍🍜**夏面馆**📍🗺️宝琳欣景路8号新都城中心二期2楼2013号舖________唔好走住,记得follow @eilidh_lifestyle 同like依个post ❤️________#eilidh _lifestyle #foodie #夏面馆 #宝琳美食 #新都城美食 #香港美食 #香港餐厅 #排骨担担面 #下午茶 #食评 #好味 #delicious #instafood #foodblogg

排骨担担面 (下午茶) 🍜 $39 (另加一)

📍🍜**夏面馆**

📍🗺️宝琳欣景路8号新都城中心二期2楼2013号舖

________
________

#eilidh _lifestyle #foodie #夏面馆 #宝琳美食 #新都城美食 #香港美食 #香港餐厅 #排骨担担面 #下午茶 #食评 #好味 #delicious #instafood #foodblogger #foodiesofinstagram #hkfoodie #hkfood #相机食先 #推介 #必食 #地道美食 #高质素 #性价比高 #好食 #夏面馆下午茶 #新都城中心 #宝琳 #下午茶推介 #面食