2023-03-29 21 浏览
今日我去咗串烧阵食饭,整体上感觉好满意😎餐厅环境好干净,布置简约大方,令人感到好放松。餐厅有好多唔同款式嘅烧烤同串烧,有肉类、海鲜、素菜等唔同口味,每一款都烧得啱啱好,肉质好鲜嫩,海鲜好新鲜,素菜好清爽,真系一试难忘。🤩🤩首先系炸鹌鹑蛋串,个蛋炸到好酥脆,蛋黄仲半熟,串烧出嚟之后,真系好好睇。食落就仲有好多口感,蛋白好新鲜,真系好好食!😝😝而且仲有一啲甜品都好好味,例如甜蜜蜜一口番薯,番薯煮得好软糯,真系甜得好啱味!🤤🤤🥸🥸烧台湾肠都好好食,烧得好香脆,加上真系好开胃。🥳🥳烧四季豆就好清爽,烧得啱啱好,口感爽脆😃😃其他都唔错,例如烧脆脆香烧卖,皮煎到好酥脆,内里又鲜美。烧甜美菠萝就好特别,菠萝烧得好软糯,加上糖霜同椰浆,真系好香甜。烧鸡软骨就好有嚼劲,烧得好香脆,食落啱啱好,真系好好食!🤩🤩

烧台湾肠都好好食,烧得好香脆,加上真系好开胃。🥳🥳

烧四季豆就好清爽,烧得啱啱好,口感爽脆😃😃

其他都唔错,例如烧脆脆香烧卖,皮煎到好酥脆,内里又鲜美。