2024-03-24
Knock knock ~哩度有冇transformer 变形金刚嘅fans啊?我自己虽然唔系fans,但系每次经过铜锣湾呢一间Transformer主题嘅餐厅我都觉得超级吸引呀😍今日我终于捉咗肥猪过嚟陪我食啦~😆一入餐厅就好似入左佢地嘅太空飞船咁😎 配合多媒体设备同影音投射,感觉好特别啊🤩我哋点左个《得奖汉堡披萨二人餐》,哩个餐真心要点!点解?因为你一定要试佢嘅得奖汉堡同得奖披萨🤤哩个奖得来不易架!系FHC为世界厨师联合会官方认证嘅大型赛事,每年系亚洲地区均举办一场业界瞩目嘅烹饪艺术比赛。系2023年嘅赛事中,Transformers The ARK幸运地从170多位参赛者中脱颖而出,获得以下两大殊荣。✨安格斯松露汉堡 - FHC最具创意及味道汉堡大奖严选优质进口谷饲安格斯牛肉制成,肉质鲜嫩多汁,保留食材的原汁原味,并融合秘制黑松露酱汁,独特嘅香气随之涌出,即叫即做,令人一试难忘。✨黑松露蘑菇披萨 - 最受欢迎食品大奖融合黑松露同香脆嘅蘑菇,与香气扑鼻嘅芝士完美结合,披萨叫即焗烘烤至金黄酥脆,让人垂涎欲滴,每一口都能品尝到黑松露浓郁嘅香气同蘑菇嘅鲜嫩滋味,带来一场味觉盛宴。哩个餐仲包
✨安格斯松露汉堡 - FHC最具创意及味道汉堡大奖
✨黑松露蘑菇披萨 - 最受欢迎食品大奖
哩个餐仲包左劲脆爆炸鸡粒、海盐薯条、紫品葡萄、黑牛战士,仲有两杯雪糕!都几抵食😆
另外我哋仲点左个肉酱意粉同劲脆无敌炸鸡🍗炸鸡采用咗无激素嘅鸡,食落安心好多!而且即叫即炸,真系非常香脆啊😆
除咗铜锣湾之外,佢将军澳都有分店㗎😙无论你钟唔钟意变形金刚,呢间餐厅都好值得去㗎😆