2021-05-21
𝙩𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙤𝙣𝙡𝙮 𝙖𝙧𝙨𝙚𝙣𝙖𝙡 𝙩𝙝𝙚𝙢𝙚𝙙 𝙧𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩 𝙞𝙣 𝙩𝙤𝙬𝙣⚽️ 𝙜𝙧𝙚𝙖𝙩 𝙛𝙤𝙤𝙙 𝙖𝙩 𝙫𝙚𝙧𝙮 𝙥𝙤𝙘𝙠𝙚𝙩 𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙𝙡𝙮 𝙥𝙧𝙞𝙘𝙚. 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙫𝙞𝙨𝙞𝙩 𝙖𝙜𝙖𝙞𝙣 𝙛𝙤𝙧 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙡𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙩𝙧𝙪𝙛𝙛𝙡𝙚 𝙧𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤!.开业短短一段时间已经有好几间分店既 @lockeroomdining ,以阿仙奴球队作为主题,当日去都见到有小朋友着咗阿仙奴嘅波衫🤣 虽然感觉系港式西餐,但味道真系唔错价钱又实惠,晚餐有set dinner包左餐汤、沙律、饮品,都几抵食~ 成餐最有惊喜系蟹肉沙律同意大利饭,沙律面头嘅蟹肉份量超足,估唔到加埋芒果同牛油果几夹,啲水蜜桃爆珠绝对系亮点!意大利煮得几有咬口,虽然松露味淡啲,但胜在够creamy味道又唔错,龙虾都大大只仲有好多肉汁!另外叫咗个小食拼盘,因为对咸蛋黄真系零抵抗力,大大碟咩都有啲望落都开心啲,整体来讲每样野味道都唔差,大份夹抵食!