2021-09-14 1126 浏览
今次系第2次食铜锣湾尚鲜和牛放题,今次两个人食和牛任食套餐,指定人数仲送埋海鲜拼盆,非常抵食。第一转上嘅和牛摆盘非常精致,仲要每款都帮你分埋唔同部位,系A5 鹿儿岛牛牛,入口即溶谂返都流口水烤炉够大4个放左5块肉同3只虾都仲有位净,盘边洞应该仲可以吸油烟。近少少睇d和牛充满脂香,只要简单用盐调味就已经好好食!除左和牛之外,当然仲有猪/鸡等肉类可以选择,今次我地都叫左鸡翼,味道虽然唔及和牛出色,质素都对得住呢个价钱。最后再比大家睇一下2人份量嘅海鲜拼盘,虾、鲍鱼、生蚝以及带子仲有烧蟹壳。最吸引嘅海鲜应有尽有,员工仲要好细心教埋点样烧同烧几耐,味道当然系正啦!总括而言,呢个食到和牛放题,仲有海鲜拼盆绝对值得一试,可惜嘅系饮品选择较少,同埋和牛食得太多会济。

近少少睇d和牛充满脂香,只要简单用盐调味就已经好好食!

2021-03-19