餐厅: 韓樂 (TKO Gateway西翼)
资讯:

2019-09-06 528 浏览
和hubby去完将军澳医院探病后揾地方医肚,佢搭巴士嚟嘅时候见到韩乐,决定今晚去试下。我哋唔算太饿,所以没有叫晚餐而叫三款非主食食物,包括:1. 韩食豚肉生菜包 - 豚肉碎好惹味丶份量多,生菜片新鲜,原来还配一细碗米饭2. 魔鬼芝士一口牛 - 原本想叫炸鸡但已售罄,一口牛味道也不错,喜欢芝士人仕必食3. 人参鸡汤娃娃菜 - 汤底见到一些人参须,娃娃菜及鸡肉份量多,虽人参味欠奉,但味道不错基本上食物份量多丶味道好、价格平,见佢全港只有三间店铺,而且都唔近我,希望可以开多D分店,让多D人有机会食用。

我哋唔算太饿,所以没有叫晚餐而叫三款非主食食物,包括:

韩式豚肉生菜包
魔鬼芝士一口牛