2022-11-27 228 浏览
金汤酸菜鱼 有冇人同我一样有酸菜鱼🐟情意结 果种又酸又辣对味蕾嘅刺激感系会上瘾架 👅呢度系可以自行选择唔同既酸度同辣度 油度 仲可以少油走油 少麻走麻 都几贴心 (我都真系有啲朋友唔钟意麻辣果种麻痹感)今次我叫左少辣 其实食食下都几辣下 🌶️唔系好食辣既建议拣返微辣好啲 佢既辣系以椒辣为主 唔会好重油腻感 会越食越开胃 主角系龙脷鱼片 虽然佢冇生鱼片咁滑 但我地钟意食啖啖肉 就冇加钱转到生鱼片喇 鱼片既份量足料 亦都唔会有雪藏味 配菜我叫左莴笋同娃娃菜 仲有烟烟韧韧既薯粉 真心60蚊有咁既质素同份量 😳 仲想点呀 呢度系一个女仔会食唔晒既量 越食越辣 叫番杯冻柠乐是常识吧爽 !蒜味莲藕私心钟意食 系麻油蒜蓉香味 又脆脆地既莲藕片麻辣无骨凤爪无骨嘅凤爪,啱晒懒人进食😂 呢份辣度都适合不太能够食辣的人
金汤酸菜鱼

越食越辣 叫番杯冻柠乐是常识吧爽 !

蒜味莲藕
私心钟意食 系麻油蒜蓉香味 又脆脆地既莲藕片

麻辣无骨凤爪
无骨嘅凤爪,啱晒懒人进食😂 呢份辣度都适合不太能够食辣的人