2016-07-03
老远入黎食汉堡包,今次系第2次黎呢间食,荃湾食过1次,但无outdoor,所以要黎返元朗。今次都系叫左个2人餐,无叫饭,只要2 个包跟2小食同2饮品,咁既价钱我就觉好抵食 .包系最基本既芝士牛肉包&磨菇鸡肉,但唔知系咪比错,鸡肉有d似猪肉,磨菇得1片,可能太多单关系,印象中第1次好味d.......不过都好好味。芝士牛肉包另加磨菇同芝士,但好似又系少左我加钱既芝士,maybe溶左睇唔到卦,最重要系老公话好味就得喇!小食要左洋葱圈,唔油分量刚刚好,另要左芝士炸鸡,因为食左个包已好饱,见到炸鸡真系唔太食得落,味道都系一般。最衰2人餐只可以跟饭同意粉或小食,如果可以要捞面就正。以咁既价钱,我觉得ok㖞,之前系出面食过2xx-3xx左右都系差不多,系卖相呢度似快餐,因自助买票麻。order时佢都有提我要等好耐,其实老远黎到点都等埋喇,最紧要有得坐住等。
最衰2人餐只可以跟饭同意粉或小食,如果可以要捞面就正。