2020-06-22
收工食晚饭,其实有一次经过都想食,只是之前有些特别原因好早收咗铺,所以到现在先有机会去食,望入去见到座位几企理舒适,环境唔错⋯⋯眼阔肚窄的两个为食猫,叫咗个二人套餐仲叫咗其他食物,见到价钱唔贵几抵食,又无加一,所以又叫吓叫吓又成枱食物🤣🤣🤣🤣🤣————————————————————二人套餐:🟩自选套餐内的𩠌两款及米缐x21-鱼🐟腐➕肥牛➕米线配农场蕃茄汤——浓浓又满满的蕃茄,蕃茄和汤也相当甜,鱼腐够焾入味带口感,肥牛也滑溜,米缐大大碗且硬度亦适中。2-🐷猪大肠➕鱼蛋➕米线配香菜猪骨浓汤底——猪🐷骨浓汤也不错,鱼🐟蛋够鱼味,爽口弹牙,猪大肠做的味道不错,入味,不过炆得过焾咗,无咗食猪大肠果种烟靭有咬口的感觉😊🟧自选套餐内的小食一款1-黑醋猪软骨——这个味道酸酸带醋香的味道,吃得开胃又好味😋越吃越想吃👍🟪自选套餐内的蔬菜一款1-蚝油唐生菜🥬——玻璃生菜,爽口清甜🟦饮品x21-冻好立克——饮品就欠咗D,水汪汪,稀单单2-冻柠茶——-饮品冲调都系稀单单😅———————————————————另外再散叫其他食物:🟣米线餐可再加叫鲜虾🦐云吞三粒只系9元,而且味道仲好好食,入面仲好多虾,云吞皮又够
二人套餐:
1-冻好立克——饮品就欠咗D,水汪汪,稀单单
2-冻柠茶——-饮品冲调都系稀单单😅
———————————————————
另外再散叫其他食物:
🟣米线餐可再加叫鲜虾🦐云吞三粒只系9元,而且味道仲好好食,入面仲好多虾,云吞皮又够薄,所以我哋又继续眼阔肚窄encore叫咗6粒鲜虾🦐云吞🤣🤣🤣🤣
————————————————————
🟢大汗鸡翼5只——-即炸香脆香口,外皮脆卜卜,肉质够嫩滑,底下铺满辣椒🌶️🧄蒜粒,吃得辣可夹在鸡翼一齐吃就更加惹味,不吃得辣可以不点那些辣椒蒜粒,完全不影响鸡翼的滋味
————————————————————
🔴芫茜皮蛋星斑鱼🐟汤米线配薯粉——因为想食薯粉,所以又叫多一碗🤣🤣、薯粉弹牙烟烟靭靭最好昧,有咬口又滑溜溜,芫茜皮蛋星斑个汤几清甜,鱼肉就一般,整体上都属于味道不错😊
————————————
系随咗饮品较为差小小,其他食物整体上不错⋯⋯😊