2021-11-14 743 浏览
依间餐厅以$10一只蚝而出名,好多年前已经成日帮衬佢地。每次都嗌2,3打生蚝,捧上张枱嘅时候已经大到令我哋赞叹不已😍除咗生蚝之外,我好欣赏佢嘅炸薯条,好入味同埋好脆口。 妈咪话佢牛油果沙律都好好食,不过啲咁健康嘅嘢都系唔啱我😛😛另外,软壳蟹天使面都好食,天使面煮得好入味,啲汁好多。 今次嗌左个Pizza,分别用唔同芝士,因为我系芝士迷,所以觉得非常好食。 突然之间传来一浸好臭好臭嘅味道,我同屋企人周围望,原来系隔离枱嗌咗个Pizza,𠮶只芝士臭到我顶唔住😂😂😂可能叫得太多嘢食,已经食得太饱,所以之后再上嚟嘅牛扒已经食唔到,同埋就觉得一般般。总括来讲佢啲嘢食系好食,不过服务员就好少,所以叫咗好耐都冇人帮我哋落单同埋冇人帮我哋fill水,忙到做唔切。