2022-12-10 38 浏览
同事介绍如果系OpenRice外卖自取下单, 而家非常方便, 而且你可以选择近自己住/工作既地方, 唔驶等好耐, 就可以有😉, 今次就试下尼间先😜(5⭐️最高)。我地order既组合😁蒜香无骨鸡、紫菜牛肉卷、酱油莲藕, 辣鱿鱼、鲜虾沙律及泡菜豆腐汤🔥无骨鸡: 好幼滑, 而且油份比较少, 仲要咬咬肉, 正呀😊紫菜牛肉饭卷: 紫菜饭卷紧紧包著牛肉, 蛋、 日本萝卜、青瓜、 红萝卜等, 系韩国既风味😙🍤鲜虾沙律: 足料大份虾沙律、 有沙律菜、 车厘茄、 三色椒粒粒、烧粟米等。 正呀🦑酱油莲耦, 辣鱿鱼: 味道比重身既辣鱿鱼,配白饭一流😍, 相反酱油莲耦比较偏甜了一点, 但都好滋味😘泡菜豆腐汤: 十分足料同份量足2-3碗, 满足喜爱辣既皇上🤤💕我发现其他外卖平台上架,等我下次留意下先🤤😜

我地order既组合😁

我发现其他外卖平台上架,等我下次留意下先🤤😜