餐厅: 意樂餐廳 (新九龍廣場)
资讯:

2023-02-19 316 浏览
系大角咀返工,日日食商场餐厅都好贵,又食到厌,今日同同事一齐去试下呢间意乐,一食有惊喜☺️睇价钱$74仲有热饮同餐汤,本来都觉得普通茶餐厅扒,估唔到竟然好好味,有牛油香仲煎到个边好香脆但一啲都唔会韧,切开仲有汁,瞬间加分!个饭虽然睇落唔吸引,但都出乎意料用珍珠米,而且好多饭,男仔食都唔怕饿亲🤣配菜虽然个样都唔好睇,但都系新鲜蔬菜,无菜青味,如果觉得唔够味,配埋黑椒汁啱啱好,又解油腻👍🏼另外仲有小食可以加,$20加佐3只柚子酱鸡翼,酸酸甜甜好开胃又清新埋单无加一最抵赞,$100唔洗食到好饱,而且仲有好多选择,可以慢慢试,又多个lunch好饭堂