2023-08-26 96 浏览
🟠 无骨海南鸡($64)小菜配左白饭一碗、椰子鸡汤或加钱转饮品既选择。海南鸡既份量颇多,一个人就算系男仔,都一定食得饱。海南鸡肉质嫩,配埋细汁食,一流😽🟡菠萝生炒排骨($64)生炒排骨都一样好多份量,排骨外脆,入面都仲保持到juicy👍🏻配料有洋葱、菠萝同椒,特别有少少惊喜既系,多数生炒骨都系配青椒,但呢到系配尖椒,辣辣地都几过瘾😎小菜系$68一款,二款就$128,三款就$188,如果唔加配野饮,仲会跟餐有椰子鸡汤送tim☺️🟢华田雪山($25/单点,加配价$8)咁热既天气,当然想饮夏日特饮啦,呢到叫餐加$8就可以有特饮😻杯饮品黎到既时候,吓左一吓,超级大杯🤡饮落非常之浓既华田味,而且好衬雪山呢个名,因为野饮面有好多既胚芽,就妹似一座山咁☺️🔵草莓乳酸七喜 ($25/单点,加配价$8)呢杯特饮够哂fresh,好开胃,而且色彩缤纷,好多唔同既杂果,非常好味😋呢间餐厅唔只得小菜食,原来仲有任食火锅,而且食火锅仲免费送特饮🤩即刻约定左个朋友下次试下😂环境方面,餐厅既气氛几好,感觉都几舒服。服务方面,不得不说职员态度好好,而且会好主动咁问你有无野需要👍🏻
🟠 无骨海南鸡($64)

🟡菠萝生炒排骨($64)

🟢华田雪山($25/单点,加配价$8)

🔵草莓乳酸七喜 ($25/单点,加配价$8)

环境方面,餐厅既气氛几好,感觉都几舒服。