抵食二人边炉,姐姐服务好好😚——春娇顶级鲜气火锅 ($168; 二人份量)叫咗牛骨汤底,加$18可以转冬阴功汤底。牛骨汤底好正,庆幸自己冇转到😂好香好鲜甜,打边炉一流☺️.如图所见,边炉嘅料就系咁多,个人觉得两个人食,要叫啲小食同野饮就够饱。如果大食或者好肚饿,可以加点边炉配料。.最好食系帆立贝😍煮熟缩咗水都仲几大粒下!鲜甜美味😋手切牛肉同一口牛都唔错。佢个蒙粉都好好食,索嗮啲牛骨汤👍🏻其他配料就正正常常冇特别冇惊喜。虾滑同虾都唔太弹牙,少失望....越南春卷($34)外皮好脆,再包埋生菜一齐食,索索声👌.椰青($38)好正!由大个又清甜😋不够椰肉有啲老。.不得不说佢个炉好慢...其实唔系炉,佢系一罐细细个,以前食吉边𠮶种燃料罐😂煲极都唔滚,好慢热下呢😖学杜生话斋要换过个炉佢🤨.——📍春娇铜锣湾加路连山道9A号地舖.

抵食二人边炉,姐姐服务好好😚
——
春娇顶级鲜气火锅 ($168; 二人份量)
越南春卷($34)
外皮好脆,再包埋生菜一齐食,索索声👌
椰青($38)
好正!由大个又清甜😋不够椰肉有啲老。
——
📍春娇