6天前
餐厅定位应该系中上环地段嘅经济烧肉套餐 午市$158起跳 晚市$268 包左前菜 汤 两款肉 饭同甜品 都几丰富 当然你想单点都可以的 我就prefer套餐可以试多啲野😉有别于其他烧肉店环境 呢度座位有啲似omakase可以围住师傅烧肉 吧枱setting都几新颖😝🈹午市烧肉套餐($158)(自选COMBO)澳洲精选和牛(+$28)美国黑安格斯牛肉(+$38)薄切盐烧牛舌套餐仲饱埋汤 菜同饭同甜品超丰富识食一定食午市 会再抵食啲 同朋友share食 大家都系牛嘅fans 都加左钱食黑安格斯 再试埋澳洲和牛 想试试有咩分别 本身预和牛肥啲 黑安格斯瘦啲但根据当日质素反而系黑安格斯肥啲油花多啲就系黑安格斯 和牛反而油花均匀啲瘦啲😝😝但钟意食肥嘅我系比较钟意黑安格斯嘅🤣牛舌唔洗加钱 平时薄切真系好薄 但呢度嘅薄切系有厚度嫁 所以有啲厚切嘅口感 我食牛舌最钟意就系个口感 所以呢个厚度大加分!!🤓🤓仲要赞嘅系肉嘅份量都几多 比平时连续烧肉嘅lunch set 大约都多1.5倍😆前菜都好有心思 仲可以无限食 可以一路倾偈一路等肉个阵食😎延烧肉 📍上环九如坊6-10号林氏大厦地下B号舖
🈹午市烧肉套餐($158)
(自选COMBO)
澳洲精选和牛(+$28)
美国黑安格斯牛肉(+$38)
薄切盐烧牛舌
套餐仲饱埋汤 菜同饭同甜品超丰富