2021-06-13 145 浏览
好少可会去到屯门咁远 今次特别长征嚟屯门揾朋友 都算系唔话得✨我话想食边炉 朋友就物色咗依间鸡煲放题比我🤣 都几抵食任饮任食两小时(每位$148)一开波就比咗成只鸡咁多嘅份量我哋 虽然好惹味 但我哋两个人食嘅话 份量都系有啲多…🐓 总要佢系有得加鸡件 钟意食鸡嘅朋友 可以疯狂食食食🤣配菜嚟讲肉类嘅选择唔系好多 净系简咗个肥牛try try 任食嚟讲 质素算唔错 唔会话好肥 油脂分布适中🤘🏿配料的话 大多数都系蔬菜为主 值得推荐嘅有 猪红 莴笋 炸腐竹 芝士竹轮✨ 特别嘅系佢哋总有OPPA 鱼板(啫系韩国鱼糕) So amzing🤣~佢哋冇咩熟食 得油炸鬼同炸馒头 我哋叫咗个炸馒头嚟食 Very jeng!!! 啱啱炸起 外脆内软 连埋练奶食gdgd 总有一样值得提嘅系 佢哋嘅野饮除咗普通汽水果啲之外 竟然总有柠檬茶奶茶果啲任饮😍对于柠茶爱好者嘅我 十分友好 饮咗3杯😂😂😂 虽然好饱都好正秋风浓郁沙嗲汤 (+$28)见个鸡煲冇咩汁 我哋决定咗加少少钱换咗个汤底 真系超级浓郁🙊 不过食得耐有啲咸要加多啲水先食到

任饮任食两小时(每位$148)

秋风浓郁沙嗲汤 (+$28)