2021-08-15 170 浏览
今日嚟到荃湾火锅塔,谂住平平地打边炉就选择左呢到。。食完之后,花巧野的确不如其他更贵既火锅店,但觉得一百几十,绝对对得住价钱有余!火锅料方面,牛肉份量多,虽然唔系好厚,但大大块,任食就厚薄都无问题啦~。 牛的主要部位已有提供,而且牛味浓郁配料方面,打边炉基本选择齐备,蔬菜、丸类、生饺亦有,不过就唔算很多台式的食品或者好多熟食汤底 材料味道十分足够。咁岩叫左沙嗲汤底 劲浓郁 杰身到痴到劲多汁!双并仲要同价!饮品选择很多,有糖、无糖、有气无气,冷、热、汽水、荼照顾不同需要。要酒就有 提供ASAHI 生啤及嘉士伯啤酒。甜品款式亦多,雪糕口味多,当中以港式奶茶味最正。个人认为,百几蚊任食之质素已算十分好,基本材料新鲜齐全。

个人认为,百几蚊任食之质素已算十分好,基本材料新鲜齐全。