2019-06-19 83 浏览
黄埔附近终于开左唐记啦,系正地铁站出口,超开心!!星期日买左D 包点同埋蒸饭、点心去探婆婆一齐食啦,好过去茶楼逼‼️拎到返屋企重暖笠笠架!婆婆爱吃凤爪排骨饭—蒸饭打开大大盒,份量足,配埋蒸排骨既猪油入饭好香口但又不会过油!而且有配上椰菜,大大盒,好健康抵食!点心:秒制金钱肚($18) ,份量虽不多,但食落好爽唐包点重点紧系要买包啦,叫左个蕃薯🍠包Share ,岩哂我想试哂两样,饭后甜包!真心超爱蕃薯🍠包,大大个,又足料!味道天然又唔会甜漏,好绵密,真心推介!一咬下去便充满浓郁既🍠味,馅料绵密,甜而不漏。高纤蒸选👏🏻👏🏻红豆砵仔糕(7.5):被佢既超多豆吸引左,真系好多豆,咬落好烟烟韧韧,唔会过甜!香滑奶茶 ($12)由于好热,见带奶茶,即充充电!不算大支🥤,只有220ml。饮落几香滑,奶味较出,如果可以唔咁甜就更好!两个人食到超饱!正!

点心:秒制金钱肚($18) ,份量虽不多,但食落好爽

香滑奶茶 ($12)由于好热,见带奶茶,即充充电!

两个人食到超饱!正!
外卖自取