2019-06-29
高质素韩烧一向都唔平,一小碟牛肉都已经差不多要$100, 所以都系选择放题著数d, 系openrice 见到”平昌”既食评唔错,价钱最平$188(大君御膳),相片中既食材系高档货式,所以约埋食肉兽朋友试吓!我地6点半到,仲未系好多人,店员送上前菜同埋唐生菜,有我至爱既kimchi😋, 再系炉边倒蛋汁。我地睇睇menu都有唔少选择,初初梗系叫回本值高既海鲜先,我地叫咗烤生蚝,元贝,海虾,鲭鱼和鳗鱼。众多海鲜都好新鲜,生蚝同元贝都唔细㖞👍,虾身好弹牙。鳗鱼烧一烧个皮已经好香脆。肉类我地主打进攻系牛肋骨肉、牛排骨,腌得好入味,肉质软腍,烧出来好香肉味。其他仲有鸡肉,鸡肉串烧,菇.......。热食类我地叫咗煎海鲜葱饼、韩式炒粉丝、辣炒年糕,海带汤...........各样味道都唔错,最爱辣炒年糕,辣得很惹味,烟烟靭靭,有口感😋任饮种类好多选择,仲有酒类饮品,我个人推介呢款韩国乌龙茶,生津解渴👍下次再来要试埋高级版”世子御膳”先得🥰
煎海鲜葱饼
下次再来要试埋高级版”世子御膳”先得🥰