2019-05-21 153 浏览
讲明先,系专程去食半价晚餐set嘅,所以先会话系抵食!😂😂侍应有介绍埋清酒放题嘅,但系觉得太早所以废事饮咁多,只系叫左一杯柚子highball。套餐就每种食物都有得order,方便哂咩都想试嘅人。柚子highball就冇乜特别啦,饮得重酒精嘅人会嫌淡。不过以我嘅口味就够嘅。先黎个沙律,呢个系要加钱叫的。但系值架,鱼生同啲生菜都几新鲜嘅,鱼生分量唔少。👌🏽清酒煮蚬老实说有点失望的。话哂系餐厅推介呀,但啲清酒味有啲淡㖞。分量还可以啦。😐一听到话有原板海胆即狗冲,但系实物同相片系有些少出入嘅。🙊不过个分量够架啦两个人每人都食到三四卷嘅。不过质素平平啦,胜在每件都大大件。😛烧蚝串系唔错架,一串3至4粒,size都唔错嘅。蚝嘅味道都浓郁,个内里都系软嫩嘅唔会烧到硬哂。😋炒饭就正正常常啦!整体黎讲炒得几香嘅,蟹味就唔好太高期望,始终都系炒饭黎啫。但分量就搭够啦两个人每人食到两碗架。😝雪糕反而有惊喜,但系系岩我口味多。因为佢有茶味之余亦都好香奶味。平衡得唔错。😋😋
柚子highball
和风鱼生沙律