餐厅: 大家樂 (無限極廣場)
资讯:

2019-10-01 293 浏览
有兩年冇喺上環返工了,今日第一日返新工,上司同我去咗無限極嗰間大家樂食午餐,由於我哋工作性質嘅關係,所以我哋2:00先去食。原來2:00都好多人幫襯,而且有好多款下午茶餐推出,我見到流心西多士好吸引於是叫咗呢個餐。呢個餐仲可以配一碗火腿通粉或者榨菜肉絲湯米,由於本人麻麻哋榨菜,所以就要左通粉,加多杯熱飲都係$32。先講通粉,個湯底好好味,我清晒成碗!流心西多士係配煉奶,切開西多,入面嘅流心都唔少,鹹味比較出,食得出鹹蛋黃嘅味道,所以配煉奶可以平衡番個鹹味,而西多亦都炸得好香口。整體來講呢個餐抵食兼好食。
先講通粉,個湯底好好味,我清晒成碗!
整體來講呢個餐抵食兼好食。
火腿通粉
流心西多士